Wildeboer Onderwijsadvies


Theo Wildeboer heeft een echt onderwijshart: als leerkracht in achtereenvolgens het basisonderwijs, het speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs volgde hij altijd zijn innerlijke drive om te onderzoeken hoe iets écht in elkaar zit.

“Als leraar moet je je inleven in je leerlingen, in hun achtergrond en basiskennis. De kwaliteit van uitleggen is enorm bepalend voor het succes dat een leerling kan hebben.”

Door zijn eigen tijd als leerling in het voortgezet onderwijs, zijn jaren voor de klas en een studie onderwijskunde besloot Wildeboer zich te specialiseren op dit stukje van het lesgeven, oftewel het didactisch handelen.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Wildeboer Onderwijsadvies
  • Vogelrijd 20
  • 8428 HJ Fochteloo

Het aanbod van deze aanbieder

Slim!

‘Slim! 50 managementtechnieken om uw school te leiden’ voorziet u van vijftig overzichtelijke en tijdbesparende technieken die u direct kunt toepassen in uw dagelijks werk.

Verdiepingsworkshop ‘De 4 sleutels voor een effectieve les’

Deze verdiepingsworkshop is geschikt voor schoolleiders en andere leidinggevenden die zich verder willen bekwamen in de reflectieve dialoog. Eerst frissen we kort de theorie rond de 4 sleutels op, waarna we snel doorgaan met het bespreken van lastige gesprekssituaties na een lesobservatie.

  • € 245