Werkend Leren


WerkendLeren is een organisatie met een enorme drive om jou, als werkende, het beste onderwijs te bieden voor je eigen werkomgeving. We ontwikkelen opleidingen en trainingen voor professionals in de kinderopvang en zorg. Je kunt van ons een praktijkgerichte opleiding of training verwachten. Actuele kennis, die je direct in de praktijk kunt inzetten.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Werkend Leren
  • Twentepoort Oost 55A
  • 7609 RG Almelo

Het aanbod van deze aanbieder

Licentietraining SOS kinderen en emoties (onderwijs)

Met deze licentietraining word jij als onderwijsprofessional opgeleid als interne trainer en kennisdrager op het gebied van kinderen en emoties. Naast de basistraining SOS kinderen en emoties krijg jij concrete handvatten om de deskundigheid van medewerkers te vergroten ten aanzien van kinderen en emoties.

SOS kinderen en emoties (onderwijs)

Met deze training kun jij als onderwijsassistent beter omgaan met jouw eigen emoties en met die van de kinderen uit jouw groep. Je leert positief en stabiel reageren op gewenst en ongewenst gedrag in jouw groep.

Omgaan met lastig gedrag

In de module staat omgaan met lastig gedrag centraal. Er wordt ingegaan op algemene ontwikkeling van kinderen en lastig gedrag. Hierbij worden veel communicatietips gegeven, voorbeelden behandeld, krijg je tips en handvatten en doorlopen we een stappenplan om kinderen nieuw gedrag te leren. Je krijgt veel praktische handvatten die je direct kunt gebruiken.

  • € 575