Vrije Universiteit Amsterdam - NT2


VU-NT2 hoort bij de Vrije Universiteit Amsterdam. Wij bieden taalonderwijs aan voor iedereen die (beter) Nederlands wil leren spreken, schrijven en lezen. Onze cursussen zijn resultaatgericht en van een hoge kwaliteit, met persoonlijke aandacht voor elke cursist.

Wij willen tevens, vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid, bijdragen aan de kwaliteit en professionaliteit van het taalonderwijs in Nederland. Dit brengen wij in de praktijk door voortdurende kennisontwikkeling, die wij graag delen met docenten, professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden die zich bezighouden met taalonderwijs in brede zin. In de vorm van projectgerichte samenwerkingsverbanden, deskundige advisering, praktijkgerichte trainingen en pragmatische innovatie van leermiddelen en –methodes.

Door de aanwezigheid van onze medewerkers ‘op de werkvloer’ zijn wij als geen ander in staat om de theorie naar de praktijk te vertalen en voor ieder individu of bedrijf het juiste aanbod samen te stellen.

In ons handelen:

  • worden we gedreven door groei en ontwikkeling. Voor de maatschappij, onze cursisten, klanten, partners en medewerkers;
  • werken we klant- en resultaatgericht volgens professionele standaarden. Daarbij is de behoefte van onze klant het uitgangspunt. We doen wat we beloven;
  • zijn we praktijkgericht, met de nieuwste academische inzichten als basis.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Vrije Universiteit Amsterdam - NT2
  • De Boelelaan 1105
  • 1081 HV Amsterdam

Het aanbod van deze aanbieder