Viaa


Viaa is een hogeschool met een uitgesproken karakter. Dat komt doordat we grote waarde hechten aan kwalitatief goed onderwijs, advies en onderzoek.

Daarnaast is Viaa een hogeschool met een christelijke identiteit. Wij geloven dat uit verbondenheid en samenwerking het beste klimaat ontstaat voor ontwikkeling. Elk mens is uniek geschapen en geen pad is hetzelfde. Op basis hiervan creëren we voor elke student de optimale vrijheid om zichzelf te ontplooien.

Opleidingen

Hogeschool Viaa is een kleinschalige hogeschool en dat zorgt voor een persoonlijke benadering van jou als student, medewerker of van jou als bezoeker. Bij de opleidingen van Viaa staat ‘werken met mensen’ centraal. We leiden op voor beroepen in het onderwijs, de zorg, het sociaal en kerkelijk werk. Hogeschool Viaa ligt in de wijk Assendorp, vlakbij het centrum van Zwolle en op loopafstand van het station. Een centrale plek dus.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Viaa
  • Grasdorpstraat 2
  • 8012 EN Zwolle

Het aanbod van deze aanbieder

Coöperatief leren

Lesstof krijgt meer betekenis als leerlingen van elkaar leren. Coöperatief of samenwerkend leren werpt dus vruchten af. Maar hoe organiseer en begeleid je dat?

  • € 2760

Coördinator Rekenen

Als rekencoördinator ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rekenonderwijs. Op basis van jouw kennis, bewaak en bevorder je de kwaliteit van het reken-wiskundeonderwijs op jouw school.

  • € 1950