Trainersgroep Amsterdam


Over ons

Trainersgroep Amsterdam is een samenwerking tussen drie Jonge Kind specialisten, die vanuit hun eigen bedrijf trainingen en coaching verzorgen voor de VVE. Deskundig, bevlogen en altijd samen in ontwikkeling om de pedagogische en didactische kwaliteit te versterken.

Onze ervaring

De trainers van Trainersgroep Amsterdam hebben ruime ervaring in trainen en coachen van medewerkers in VVE-methodieken en VVE- programma’s, zoals de Basistraining VVE van Vier VVE, Piramide, Peuterplein/ Kleuterplein en Uk & Puk.

Wij ontwikkelen samen, organiseren intervisie en vormen als groep een waardevolle denktank op het gebied van Voor- en Vroegschoolse Educatie/ het Jonge Kind voor kinderopvangorganisaties, samenwerkingsverbanden, besturen, gemeenten en scholen.
Trainersgroep Amsterdam VOF staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs, CRKBO.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Trainersgroep Amsterdam
  • Zeeburgerpad 58
  • 1019AC Amsterdam

Het aanbod van deze aanbieder

Basistraining VVE

De Basistraining VVE van Vier VVE zet in op het vergroten van kennis over de ontwikkeling van het jonge kind. Weten waarom je doet wat je doet en bedenken wat een kind nodig heeft van jou om zich in de volle breedte te kunnen ontwikkelen.

Basistraining VVE 1&2

Juist in deze tijd waarin kansenongelijkheid steeds groter lijkt te worden, heb je handvatten nodig om tot actie over te gaan. Jij maakt het verschil in de ontwikkeling van het jonge kind. Niet alle methodes die zich de afgelopen jaren hebben opgestapeld. Daarom: Terug naar de basis met de Basistraining VVE 1&2!

  • 10 sep. 2024
  • € 1550

Train-de-trainer

Ben je een ervaren trainer in de VVE en wil je je werkveld uitbreiden? Wellicht is de train-de-trainer van de Basistraining VVE 1&2 dan een mooie kans voor jou!

  • € 1850