TIAS School for Business and Society


TIAS School for Business and Society heeft een rijk aanbod van opleidingen, leertrajecten, career- en consultingdiensten, gericht op gedreven en ambitieuze leiders, managers en professionals die een boost willen geven aan hun persoonlijk en professionele ontwikkeling en de ontwikkeling van hun organisatie.

Leiderschapsontwikkeling en transformatie staan centraal in onze programma’s. Door te inspireren, te experimenteren en uit te dagen maken we wetenschappelijke kennis en inzichten praktisch toepasbaar en ontwikkelen individuele deelnemers, teams en organisaties competenties en gedrag waarmee ze veerkrachtig en wendbaar worden. Zo creëren deelnemers impact en leveren ze een wezenlijke bijdrage aan de transformatie van business & society.

TIAS is de business school van Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven en heeft een breed portfolio aan deeltijd masters, MBA opleidingen, masterclasses, TIAS 8hr en maatwerk oplossingen.

Stel deze aanbieder een vraag

  • TIAS School for Business and Society
  • Warandelaan 2 Gebouw E
  • 5037 AB Tilburg

Het aanbod van deze aanbieder

Toekomstbestendig Onderwijsbestuur

Vergroot je waarde als onderwijsbestuurder Hoe stuur je effectief op goed onderwijs? Hoe zet je vernieuwing in gang en zorg je voor een veilige organisatiecultuur? Hoe […]

Executive Master of Management in Education

Met de deeltijd Executive Master of Management in Education (MME) kun je je verder professionaliseren op het gebied van beleid, bestuur, organisatie en leiderschap in het onderwijs. Je ontwikkelt je tot strategisch partner voor je eigen organisatie. Met nieuwe ideeën, uitstekende analyses en adviezen die verder reiken dan de dagelijkse hectiek.