Tessel van der Linde Onderwijsadvies


Na jarenlange ervaring in het onderwijs ben ik in 2010 begonnen als onderwijsadviseur bij OBD Noordwest. Ik heb daar mooie kansen gekregen. In 2015 besloot ik om mijn carrière een nieuwe wending te geven. Het resultaat is Tessel van der Linde Onderwijsadvies.

Als begeleider sta ik naast de leerkracht. Hij/zij is de belangrijkste factor in een veranderingsproces. Haalbaarheid en realistische oplossingen vind ik belangrijk. Door mijn analytisch vermogen kijk ik vanuit verschillende kanten naar een probleem. Ik denk goed na over de stimulerende of juist belemmerende factoren. Door mijn creativiteit ben ik in staat om associatief naar onderwerpen te kijken. Ik bedenk graag oplossingen die buiten de box vallen. Mijn praktische aanpak zorgt ervoor dat ik met haalbare oplossingen en ideeën kom. Mijn doel is dat leerkrachten beter over hun onderwijs nadenken om er meer diepgang en betekenis aan te geven.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Tessel van der Linde Onderwijsadvies
  • Toussaintstraat 16
  • 1814 EH Alkmaar

Het aanbod van deze aanbieder

Thematiseren in groep 1-2

Creëer grote betrokkenheid en zorg voor een uitdagend en betekenisvol spelgericht thematisch aanbod, waarbij jij de doelen voor ogen hebt!    

  • 4 sep. 2023
  • € 595