Ten Brink Uitgevers


Ten Brink Uitgevers staat voor jarenlange educatieve communicatie en is daarmee uitgegroeid tot een specialist van formaat. Wij staan garant voor de verrijking van je vakgebied. Een specialist die graag met je meedenkt, die weet wat er speelt in het onderwijs. Net als jij hebben we een passie voor het onderwijs, een passie voor het vak. Dat doen we natuurlijk niet alleen, maar met een team auteurs van formaat. Auteurs die zelf jarenlang voor de klas hebben gestaan, die onderzoek hebben gedaan naar onderwerpen als toetsen, leesvaardigheid, onderwijs en stress, zelfstandig werken en cognitieve psychologie.

Inspirerend
Ten Brink Uitgevers vervult een inspirerende rol in het primair en voortgezet onderwijs, in het mbo en hbo. Of je nu op zoek bent naar vakbladen of boeken voor onderwijsprofessionals. Ten Brink Uitgevers heeft het in huis!

Verrijkend en verfrissend
We staan voor kwaliteit. Onze magazines en boeken voorzien docenten en bestuurders in primair, voortgezet en speciaal onderwijs van vakinhoudelijke artikelen. Content die ertoe doet. Verrijkend en verfrissend. Voor docenten, door docenten.

Specialist
Op zoek naar tijdschriften om uw vak bij te houden? Wij bieden u nuttige, compacte en toegankelijke vakbladen. Geen letter te veel en rijk geïllustreerd. Van onderwijsonderzoek tot -praktijk.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Ten Brink Uitgevers
  • Parallelweg 1C
  • 7941 HH Meppel

Het aanbod van deze aanbieder

Didactief

Didactief brengt onderzoek en praktijk met elkaar in contact.

Schooldomein

Schooldomein verschijnt zes keer per jaar en in controlled circulation voor alle instellingen in het primair-, voortgezet-, middelbaar- (ROC’s) en hoger onderwijs (hbo en wo). Elke […]