Centrum Tea Adema


Voordat Tea haar eigen kindercoachingpraktijk en trainingscentrum oprichtte, had ze al een indrukwekkende loopbaan achter de rug. Kort na haar opleiding HBO Jeugdwelzijnswerk ging ze aan de slag bij de Postbank, later ING. Daar werkte ze ruim 20 jaar in leidinggevende functies op verschillende afdelingen. Aansluitend werkte Tea bij Bureau Jeugdzorg Friesland. Als jeugdbeschermer hielp ze kinderen en hun ouders en voerde ze als casemanager de regie over hulpverlening. Later begeleidde ze de implementatie van professionele intervisie binnen de organisatie.

Tea zette de eerste stappen met haar eigen kindercoachingpraktijk al naast haar dienstverband bij ING en later Bureau Jeugdzorg. Ze ontwikkelde een specifieke eigen aanpak die ervoor zorgde dat steeds meer ouders haar praktijk wisten te vinden.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Centrum Tea Adema
  • Elingsloane 19
  • 9251 MN Burgum

Het aanbod van deze aanbieder

Basis opleiding kindercoach, pubercoach en opvoedcoach

Investeer in vakmanschap en ontdek hoe je kinderen en hun ouders vooruit helpt als ze vastlopen in de ontwikkeling. Je werkt al met kinderen, maar je wilt meer, je wilt écht goed zijn als coach voor kinderen, pubers en ouders. Jij wilt degene zijn aan wie kinderen later als ze groot zijn terugdenken als degene die het verschil maakte! Deze kindercoach-opleiding is geaccrediteerd met 45 SKJ-punten.