SLIM! Educatief


Slim! Educatief verzorgt de eenjarige Post HBO registeropleiding Specialist Begaafdheid PO/VO en de tweejarige opleiding Specialist Dubbel Bijzondere Leerlingen. Daarnaast verzorgen we verschillende korte cursussen en workshops. Alle opleidingen die wij verzorgen, of ze nu een jaar duren of een middag, worden ter validatie aangeboden bij Registerleraar.nl en de Landelijke Beroepsvereniging voor Specialisten Begaafdheid in het basisonderwijs (LBSB). Slim! Educatief werkt alleen met bij de VELON geregistreerde lerarenopleiders.

Stel deze aanbieder een vraag

  • SLIM! Educatief
  • James Stewartstraat 13
  • 1325 JA Almere

Het aanbod van deze aanbieder

De cirkel van zorg voor leerkrachten

In deze Knapzak richten we ons op het educatief profileren op niveau 2 van de Zorgpiramide van Passend Onderwijs en 1-Zorgroute (leerkrachtniveau). We bespreken de stappen die je kunt zetten om de educatieve behoeften te verkennen

De cirkel van zorg voor intern begeleiders

In deze Knapzak richten we ons op het educatief profileren op niveau 3 van de Zorgpiramide van Passend Onderwijs en 1-Zorgroute (IB-niveau). Hoe kun je als IB’er of specialist begaafdheid collega’s ondersteunen bij het verzorgen van passend onderwijs aan begaafde leerlingen?

SWV 2305PO Plus

De verdiepingscursus van 6 lessen is bedoeld voor leraren in het Primair Onderwijs die met hun team passend onderwijs aan begaafde leerlingen in een inclusieve school willen gaan bieden.