SIOO


Sioo is in 1958 opgericht door 7 technische en economische universiteiten, mede op initiatief van de adviesbranche. Nederland werd na de Tweede Wereldoorlog heropgebouwd door ingenieurs die destijds wel over technische maar minder over organisatie- en veranderkundig inzicht en leiderschap beschikten. Er moest een extern opleidingsinstituut komen dat de ingenieurs in de praktijk hierop coachte. Zo organiseerden we 60 jaar geleden als Stichting de eerste Interacademiale Opleiding Organisatiekunde en hielpen we bij het omgaan met veranderingen op de werkvloer.

Dit is vandaag nog steeds de kern van wat we doen. In een wereld die gedomineerd wordt door instrumentele waarden willen we deze waarden verbinden met humane waarden. Anders uitgedrukt: in een wereld waar alles draait om objectiveren, presteren, competenties, omzetgroei en kostenreductie, vraagt Sioo daarnaast aandacht voor het betekenisgevingsproces.

Stel deze aanbieder een vraag

  • SIOO
  • Stadsplateau 12
  • 3521 AZ Utrecht

Het aanbod van deze aanbieder

Succesvol verandering organiseren

Succesvol Verandering Organiseren is dé opleiding voor leidinggevenden die als trekker van een stevige veranderopgave in hun organisatie het vak van verandermanagement tot in de finesses willen leren beheersen.

Executive change management

Tijdens de masteropleiding Executive Change Management ontwikkelt u uw vermogen om de regie te voeren over strategische innovatieprocessen. U kunt hiermee besluitvormingsprocessen zo vormgeven dat ze resulteren in doelen en actieperspectieven die iedere betrokkene als zinvol ervaart en daarom kunnen worden gerealiseerd.

Veranderkunde

Deze tweedaagse workshop geeft u als beginnende veranderaar een overzicht van veranderkundige benaderingen en strategieën. Als ervaren veranderaar biedt het u de mogelijkheid meervoudiger naar uw omgeving en vraagstukken te kijken.

  • 12 jun. 2023
  • € 2150