Onderwijsbureau Semko


Wij hebben geluk, wij mogen werken in het onderwijs. Het is een prachtig vak omdat er altijd ruimte is voor groei en ontwikkeling. Alles is in beweging omdat we werken met mensen. Onderwijsbureau Semko heeft als doel om het onderwijs mooier en nog leuker te maken. Concreet betekent dit dat we diensten aanbieden waar we blij van worden. Diensten die de sfeer op school en in de klas positief zullen veranderen. Een fijne sfeer waar kinderen en leerkrachten zich goed voelen is essentieel om tot leren te komen. Het is van groot belang om kinderen en leerkrachten in balans te krijgen en te houden. Bij ons geen papieren tijgers maar activiteiten die aansluiten bij het hart.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Onderwijsbureau Semko
  • Voltahof 2
  • 8501 XC Joure

Het aanbod van deze aanbieder

Kanban

Kanban is een Japans woord en het betekent visueel bord. Deze vertaling is perfect om uit te leggen wat Kanban nu precies is. Het is een bord wat je gebruikt om alle werkzaamheden te managen. Het is heel visueel en je gaat er efficiënter door werken.

Teksten voor de basisschool

Teksten voor de basisschool is een persoonlijke coaching voor directeuren, intern begeleiders en locatie coördinatoren. Veel scholen timmeren aan de weg om hun zichtbaarheid als school te vergroten en hun communicatie te versterken. Goede teksten zijn daarbij cruciaal.

De teugels in handen

Wat zou je ervan vinden om letterlijk te ervaren hoe het is om de teugels (weer) in handen te hebben? En om je team als leider door onderwijsland te begeleiden?