Sarah Kronenburg

Profiel foto

  • oo.nl

Het aanbod van deze aanbieder

Reflecteren kun je leren: vijf tips om jouw schooljaar te evalueren en te verbeteren.

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat je weer een frisse start kunt maken met je onderwijspraktijk. Maar wist je dat het zeer nuttig is om even stil te staan bij wat je het afgelopen jaar hebt gedaan en geleerd? Zelfreflectie draagt namelijk bij aan jouw ontwikkeling als onderwijsprofessional. Maar hoe pak je dat aan? Ontdek hoe je met de juiste tools jouw reflectieproces kunt verbeteren.

Solliciteren in het onderwijs: hoe je jezelf onderscheidt van de rest

Een sollicitatiegesprek is een cruciale stap in het verwezenlijken van je droomcarrière. Het is de perfecte manier om je professionele vaardigheden en ervaring te tonen. Maar hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen de andere sollicitanten? Ontdek hoe je met vertrouwen het gesprek in kunt gaan om die droombaan in de wacht te slepen.

Het belang van soft skills: welke heb je nodig in het onderwijs?

Je bent een schoolleider met passie voor je vak en je bent een expert in je vakgebied. Maar wat maakt jou nu een effectieve leidinggevende? Het antwoord is: soft skills. Wist je dat deze vaardigheden onmisbaar zijn om succesvol te zijn in je werk? Kom te weten welke soft skills je nodig hebt en hoe […]