Rutgers


Onze missie is een wereld waarin iedereen vrij is om van seks en relaties te genieten om zo gelukkiger te zijn.

Vrij om van seksualiteit te genieten

Vrij zijn om van onze seksualiteit en relaties te genieten maakt ons gelukkiger. Voor jongeren is dit vooral belangrijk. Respect voor elkaar is de basis voor deze vrijheid. Rutgers’ werk is nu relevanter dan ooit; wereldwijd worden jongeren beperkt in de toegang tot goede seksuele voorlichting, anticonceptie en veilige abortus. Het werk van Rutgers ook relevant in Nederland zelf. Vooral op het gebied van gelijkheid tussen mannen en vrouwen en het voorkomen van seksueel geweld is nog veel winst te behalen.

Onderzoeken, kennis delen, trainen, praten en adviseren

We combineren onze kennis met nieuwsgierigheid. We doen onderzoek en delen die kennis dan weer. We trainen en adviseren professionals, jongeren en beleidsmakers. We praten open over seks en seksualiteit. Want hoe meer er over gesproken wordt, hoe gewoner het wordt. Zo komt er steeds minder schaamte en taboe op het onderwerp. Zo verbinden we jongeren, ouders, leraren en zorgverleners en ook plannenmakers en politici. We zorgen we dat praten ook doen wordt.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Rutgers
  • Arthur van Schendelstraat 696
  • 3511 MJ Utrecht

Het aanbod van deze aanbieder

Trainingen op maat

Jouw organisatie versterken in het geven van positieve aandacht voor seksualiteit? Advies en begeleiding bij specifieke vraagstukken rondom seksualiteit nodig? Ben je op zoek naar een incompany of maatwerk training of workshop? Dat kan, we bieden trainingen op maat aan.

Starten met seksuele vorming

Deze cursus is voor iedereen die met kinderen en jongeren van tien tot zestien jaar aan de slag gaat (of wil gaan) met de thema’s seksualiteit en relaties.