Rustmoment in de klas.nl


Rustmoment in de klas.nl is een online platform met filmpjes met ontspanningsoefeningen voor in het basisonderwijs. Meer dan 80 afleveringen waarbij Mike en Fee de kinderen meenemen in een kort rustmoment.

We weten dat het ervaren van voldoende rust(momenten) een positieve invloed heeft op leren, gedrag en geluk. Hoe vaker je korte ontspanningsoefeningen doet, hoe ‘rustvaardiger’ je wordt. Je kunt dan rust steeds makkelijker inzetten op ieder moment dat jij het nodig hebt: als je onrustig bent, als je boosheid voelt op komen, als concentreren lastig is, als je niet kunt slapen, als je veel piekergedachten hebt etc etc.

Naast het online platform, geeft Wendy de Groot (oprichtster Rustmoment in de klas.nl) ook trainingen, over de theorie maar vooral ook met praktische handvatten. Je gaat natuurlijk zelf ervaren wat ontspanning doet en je kunt meteen de volgende dag al korte ontspanningsoefeningen inzetten in jouw klas of met een individuele leerling.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Rustmoment in de klas.nl
  • Dammolen 27
  • 3481 AK Harmelen

Het aanbod van deze aanbieder

Executieve functies en de rol van rust

Deze studiedag is een combinatie van nieuwe inzichten (’s ochtends zelfsturing en executieve functies) en meteen praktische handvatten om in te zetten in de klas (’s middags Rustmomenten in de klas). Een zeer gewaardeerde combinatie voor studiedagen van theorie en praktijk!

Spreker & trainer

Wendy de Groot is specialist op het gebied van rustmomenten in de klas. Je kan haar inhuren als spreker of trainer.

Rustmoment in de klas.nl

In deze podcast wil ik jou inspireren om (meer) rustmomenten met kinderen te nemen door inspiratie, praktische tips, meteen toepasbare oefeningen en (brein)kennis te delen.