Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Wij zijn het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen, Opleiders in Mens & Maatschappij en onderdeel van de Radboud Universiteit. We geven professionals uit de sociale wetenschappen de ruimte om zich te blijven ontwikkelen door praktijk en wetenschap te verbinden. We bieden ‘blended’ (BIG-)beroepsopleidingen en bij- en nascholing voor (internationale) professionals die werken in de zorg, het onderwijs en bij maatschappelijk betrokken organisaties. We werken hierbij intensief samen met ruim tweehonderd praktijkinstellingen en ervaren en bevlogen docenten afkomstig uit praktijk en wetenschap Het RadboudCSW is een persoonlijke organisatie waar wij veel waarde hechten aan een goede samenwerking en een open sfeer.

Leven Lang Ontwikkelen onder één dak

De Radboud Universiteit is een betrouwbare leeromgeving waar mensen zich samen kunnen blijven ontwikkelen. Naast het onderwijsaanbod van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen biedt de universiteit nog een brede waaier aan (andere) disciplines. Radboud Academy brengt de jaarlijks gemiddeld 750 cursussen, trainingen en lezingen gericht op de diverse vakgebieden voor je samen. Of je nu science based kennis wilt opdoen, praktische vaardigheden wilt bijspijkeren of nieuwe inzichten wilt verwerven met vakgenoten. Verruim je blik met ons rijke palet aan bij- en nascholing en blijf van betekenis in deze snel veranderende samenleving!

Keep learning, stay curious!

Stel deze aanbieder een vraag

  • Radboud Centrum Sociale Wetenschappen
  • Thomas van Aquinostraat 4
  • 6525 GD Nijmegen

Het aanbod van deze aanbieder

AMID Masterclass International Development

AMID Masterclasses offers professionals the latest academic knowledge and insights to key issues in international development. AMID Masterclasses is for:

  • 5 sep. 2024
  • € 2475