Qompas


Talent is het begin van alles

Talent op de juiste plek werkt als aanjager die meer mogelijk maakt. Niet verwonderlijk dus dat iedereen ernaar op zoek is. Van scholieren, die voor hun profielkeuze staan tot bedrijven die young professionals willen werven. Qompas vindt dat iedereen het verdient om talent te ontdekken, te ontwikkelen en ten volste te benutten.

Daarom inspireren we scholieren om hun talent te vinden en in hun toekomstperspectief te plaatsen, ondersteunen we scholen om al die talenten richting te geven. En helpen we opleidingen en studenten om elkaar te vinden. Bedrijven stellen we in staat om het talent te werven dat hen beiden verder brengt. Dus ontdek wat je hebt of wat je zoekt. Vind je talent.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Qompas
  • Delftse Jaagpad 1e
  • 2324 AA Leiden

Het aanbod van deze aanbieder

Professionalisering Decaan

Door veranderende inzichten, rollen en taken rondom LOB is het vaak onduidelijk welke verantwoordelijkheden een decaan heeft en moet nemen. Kun jij ook extra handvatten gebruiken bij jouw dagelijks werk?

Workshop Loopbaan­gesprekken van dossier naar dialoog

Gesprekken met leerlingen over hun profiel- of studiekeuze zijn erg belangrijk, maar ook tijdrovend. In deze workshop leert u hoe u met weinig tijd toch effectieve vragen kunt stellen waardoor u leerlingen goed op weg helpt. Daarnaast krijgt u tips over het stellen van de juiste vragen en andere gesprekstechnieken.