Prowise


Leren zit in ons hart. Al twaalf jaar lang. We zijn een educatief bedrijf tot in onze diepste vezels. Liefst een derde van onze collega’s heeft een achtergrond in het onderwijs. Dagelijks worden scholen bezocht om te luisteren naar bestuurders, leerkrachten en leerlingen.

Door deze inzichten sluiten de producten van Prowise voor de volle 100 procent aan op de wensen van leerkrachten, leerlingen, ict’ers en directeuren.

Omdat je nooit uitgeleerd bent

Hoe gebruiksvriendelijk onze producten ook zijn, we snappen dat het altijd even wennen is als je aan de slag gaat met Presenter of een touchscreen. We helpen je graag om alle prachtige mogelijkheden die techniek het onderwijs te bieden heeft optimaal te benutten.

Waarom een training?

Onze onderwijsspecialisten staan voor je klaar met handige tips, gebruikerservaringen en oefenopdrachten. Na afloop van de trainingen ken je onze producten door en door. Zo kun je je leerlingen verrassen met uitdagende lessen, zet je techniek op een creatieve manier in en ben je op de hoogte van de laatste trends.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Prowise
  • Luchthavenweg 1b
  • 6021 PX Budel

Het aanbod van deze aanbieder

Inspiratiesessie Presenter

Je wordt met je team meegenomen in de mogelijkheden van Presenter. We inspireren je met diverse lesideeën, laten zien hoe je je lessen interactiever kunt inrichten en laten je kennismaken met de basis van Presenter.

  • € 300

Trainingstraject Presenter brons/zilver/goud

In deze training hebben we de belangrijkste Presenter-items alvast voor je verzameld. Ontdek de knoppen, media en tools, leer hoe je functies toepast in de praktijk en krijg inspiratie voor lesideeën.

  • € 360