Onderwijswereld-PO


Wanneer we terugkijken, begon Onderwijswereld-PO eigenlijk al een beetje op 26 januari 2015.

Esther was als leerkracht al enige tijd lid van Kleuterwereld, en daar viel het haar op dat regelmatig de vraag voorbij kwam of er ook ‘zoiets’ bestond voor de midden- en de bovenbouw.

“Zo moeilijk kan dat  toch niet zijn, zo’n groep aanmaken?” dacht ze, en begon Middenbouwwereld en Bovenbouwwereld. Hierbij richt Middenbouwwereld zich op de groepen 3 en 4, Bovenbouwwereld richt zich op de groepen 5 tot en met 8.

Beide groepen kenden een explosieve groei, en bestaan inmiddels samen uit ruim 53.000 enthousiaste leerkrachten. De groepen groeien nog dagelijks. Het beheer hiervan doet ze samen met Esther Hofstede, Kaleigh van den Bosch, Roel van Osta en Yves-Marell Sastro.

Binnen een jaar na de start van Onderwijswereld-PO, is er gestart met een bloggerteam van maar liefst 15 enthousiaste leerkracht-collega’s die met veel passie hun kennis en ervaringen met alle volgers van Onderwijswereld-PO delen. Trots en dankbaar!

Stel deze aanbieder een vraag

  • Onderwijswereld-PO
  • Ansinghlaan 46
  • 3431 GV Nieuwegein

Het aanbod van deze aanbieder

E-learning bewegend leren

Sylvia, van Skills2Move, verzorgt deze e-learning. Er wordt gestart met een stevig theoretisch kader, welke direct aan de praktijk gekoppeld wordt. Na deze e-learning geef je inhoud aan je lessen door bewegend leren goed in te zetten.

  • € 89