OmZin


OmZin, een begrip in intuïtie, training en ontwikkeling

Een kleine 15 jaar biedt OmZin in Oost-Nederland een rijk aanbod van opleidingen, trainingen, workshops en begeleiding aan. Intuïtieve Ontwikkeling is een belangrijke basis voor ons werk.

Wij genieten elke dag van de momenten dat mensen in contact zijn of komen met hun innerlijk verlangen en drijfveren. De bijdrage die wij leveren is om dat contact tot stand te brengen of te verdiepen.

Vanuit dat contact ontstaan de antwoorden die passen bij de persoon. Daardoor geef je zin aan je bestaan, de relatie met jezelf, anderen en het dagelijks leven. Het gaat om je leven op aarde in verbinding met alles wat is.

Om dit te bereiken onderzoeken we onder andere hoe ieders levensenergie werkt en hoe je die kunt beheren, waarbij je intuïtie een belangrijke rol speelt.

We zijn gepassioneerde zoekers naar ieders wezenlijkheid en de bijdrage die je van daaruit levert.

Stel deze aanbieder een vraag

  • OmZin
  • Prins Bernhardlaan 25A
  • 7622 BD Borne

Het aanbod van deze aanbieder

Koersen vanuit wie je bent

Vanuit jarenlange ervaring in het onderwijs (primair, voortgezet, middelbaar en hoger) biedt OmZin supervisie aan leraren die zichzelf en hun vak willen actualiseren en ontwikkelen. Trajecten komen altijd in overleg tot stand, zijn doelgericht en gericht op vakmanschap en authenticiteit.

Visie als vertrekpunt voor onderwijs

Als je weet waar je naartoe wilt en ook waarom nou juist daar naartoe, dan kun je gaan sturen en koersen. OmZin heeft veel ervaring in het begeleiden van teams om die visie woorden en inhoud, vulling, te geven. Op basis van een zorgvuldige intake wordt een maatwerktraject ontwikkeld, waarin het team keuzes gaat maken.

Leren vanuit kracht

Kernreflectie is een communicatieve benadering die op zoek is naar de kracht van waaruit leren ontstaat. Door actief op zoek te gaan naar kernkwaliteiten (character strenghts) van zowel jezelf, leerlingen als collega’s ontstaat contact dat leidt tot leren dat van binnenuit komt. Dit leren vindt zowel plaats op het gebied van cognitieve, creatieve, emotionele en sociale gebieden. De benadering is mede gebaseerd op de uitgangspunten van de positieve psychologie.

  • € 500