Netwerk Onderwijsadviseurs


Als netwerk van zelfstandige professionals werken wij als adviseur, trainer en coach in het onderwijs. De leden van het Netwerk staan voor jarenlange expertise én ervaring op de werkvloer als docent en schoolleider. Wij werken op basis van de nieuwste inzichten in didactiek en schoolontwikkeling. Met docenten, leidinggevenden en bestuurders werken we aan duurzame vernieuwing en verbetering. Dit doen wij altijd ‘op maat’, op basis van de leer- en ontwikkelingsvragen van de klant.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Netwerk Onderwijsadviseurs
  • Hogeweg 45
  • 9472 PD Zuidlaren

Het aanbod van deze aanbieder

Vakken, vakgebieden en clusters

Docenten en vaksecties kunnen samen met onze vakexperts kennis en vaardigheden op hun vakgebied verder ontwikkelen. Onze trainingen zijn altijd praktisch van aard: de werkvormen en materialen zijn de volgende dag te gebruiken in de les.

Actief online leren!

Geef je (nog) online les. Hoe ziet dat eruit? Als je hetzelfde doet als in de klas zie je dat leerlingen scherm-moe worden. Maar wat dan? […]

De didactische week

In een didactische week worden zes docenten gedurende een hele week intensief begeleid. Ieder van de zes docenten en de trainer bereiden drie keer samen een les voor, vervolgens is de trainer aanwezig bij de lesuitvoering, helpt mee indien gewenst en bespreekt de les na met de docent. Dat levert tips op die de docent tijdens de volgende les kan toepassen. Dit wordt vastgelegd in een uitgebreid feedbackverslag.