Netwerk Onderwijsadviseurs


Als netwerk van zelfstandige professionals werken wij als adviseur, trainer en coach in het onderwijs. De leden van het Netwerk staan voor jarenlange expertise én ervaring op de werkvloer als docent en schoolleider. Wij werken op basis van de nieuwste inzichten in didactiek en schoolontwikkeling. Met docenten, leidinggevenden en bestuurders werken we aan duurzame vernieuwing en verbetering. Dit doen wij altijd ‘op maat’, op basis van de leer- en ontwikkelingsvragen van de klant.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Netwerk Onderwijsadviseurs
  • Hogeweg 45
  • 9472 PD Zuidlaren

Het aanbod van deze aanbieder

Motivatie

Met welke activiteiten in de les en daarbuiten hebben we grote kans de motivatie van leerlingen aan te boren? Autonomie ondersteunend lesgeven kan een ingang zijn, maar ook activerende didactiek en positieve goepsvorming. We sluiten aan bij bestaande initiatieven en voegen er suggesties aan toe.

Actief online leren!

Geef je (nog) online les. Hoe ziet dat eruit? Als je hetzelfde doet als in de klas zie je dat leerlingen scherm-moe worden. Maar wat dan? […]

  • in overleg

Differentiëren

Omgaan met verschillen kan op veel manieren vorm krijgen in je onderwijs. Daarom richten we ons op jouw praktijk. Je ontwikkelt lessen met differentiatie en we dagen je uit om dat uit te breiden en te versterken.