Motiveerkracht


Wij, Marlou Bannier en Laurence de Leeuwe, werken al sinds 2002 samen als adviseurs in het onderwijs. Maar ons gezamenlijk onderwijsverleden begint al veel eerder, in de eerste klas van de Meerdijkschool in Waalwijk en later samen op de Pabo in ’s-Hertogenbosch.

Marlou heeft zich gespecialiseerd in de pedagogische kant van het onderwijs, Laurence in taal en lezen. In ons werk ontdekten we dat de motivatie van kinderen de basis is voor al het leren.

Ook door de ervaringen met onze eigen kinderen op school, beseffen we hoe groot de invloed van ouders en school is op hun wil om te leren.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Motiveerkracht
  • Geenbergenstraat 21
  • 5243 SM Rosmalen

Het aanbod van deze aanbieder

Coaching

Motiveerkracht biedt individuele coachingstrajecten met aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerkracht. Voor schoolbesturen en samenwerkingsverbanden bieden we ook groepstrajecten voor startende leerkrachten en (aspirant) zij-instromers.

Zij-instromers

Je gaat voor een nieuwe uitdaging: de overstap naar het onderwijs! Wij helpen je bij de pedagogische en didactische vaardigheden en de opbouw van je portfolio, zodat jij met vertrouwen het assessment aan kunt gaan. Dat doen we met een nulmeting, coachingssessies en kennismodules.

  • € 500

Startende leerkrachten

Wat komt er veel op je af in je eerste jaar voor de klas! Voor acute vragen kun je waarschijnlijk bij collega’s terecht. Daarnaast kan een goed doordacht coachingstraject je veel ondersteuning geven.

  • € 500