Mendot


Persoonlijk

Ik ben Debby Mendelsohn: psycholoog, schrijver van twee boeken en moeder van zes kinderen (tussen de 9 en 21 jaar). Mijn werk bestaat uit het delen van de kennis en inzichten vanuit de psychologie met ouders en professionals.

Voorlichting en advies

Aan de hand van deze boeken geef ik voorlichting, advies, coaching en trainingen aan ouders en professionals. Hierbij werk ik persoonlijk en online via FaceTime/Skype en Whatsapp Video. Tijdstip in onderling overleg, ook buiten kantooruren. Je ontvangt altijd een luisterend oor en praktisch advies om het opvoeden leuk en ontspannen te houden. Hierdoor heb je tijd om te genieten van je gezin, werk en sociale leven.

Eenvoudig het beste uit je kind halen: leren weer leuk gemaakt

Stel deze aanbieder een vraag

  • Mendot
  • H.B. Blijdensteinlaan 70
  • 7514 CD Enschede

Het aanbod van deze aanbieder

Zindelijk maken is kinderspel

Help je kind eerder zindelijk te worden met deze effectieve én leuke methode Dit boek helpt ouders, verzorgers pedagogische medewerkers om kinderen te begeleiden bij het […]

Pedagogisch medewerker en zindelijkheid

Pedagogisch medewerkers kunnen kinderen helpen bij de zindelijkheidstraining. Tijdens deze training leer je hoe je als pedagogisch medewerker kinderen optimaal ondersteunt en stimuleert bij het zindelijk worden.

  • in overleg