Marnix Academie


De Marnix Academie is een gespecialiseerde hogeschool op het gebied van onderwijs, een opleidings- en kennisinstituut voor onderwijsprofessionals. Deze professionals die werkzaam zijn in de kinderopvang, het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs of het MBO.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Marnix Academie
  • Vogelsanglaan 1
  • 3571 ZM Utrecht

Het aanbod van deze aanbieder

Passend Meesterschap

Met de master Passend Meesterschap kun je echt impact maken in jouw klas, vakgroep, school of stichting.  Je weet hoe je kansen vergroot en de leeromgeving inricht met leerlingen, collega’s, ouders en professionals om dit te bereiken.

  • 1 sep. 2024

Onderwijs en Technologie

Met de master Onderwijs en Technologie ontwikkel je je in twee jaar tijd tot een expert op het gebied van technologie en digitale geletterdheid. Jij wordt de specialist in de klas, school en stichting die technologische ontwikkelingen integreert en initieert in het onderwijs in jouw klas, op je school en in jouw stichting. Om zo een positieve bijdrage te leveren aan het leren en de leerbehoeften van leerlingen.

  • 1 sep. 2024

Coach in het onderwijs (Post-HBO)

Wil jij graag coach in het onderwijs worden? Dat kan met deze post-hbo-opleiding. Na afronding ben je gecertifieerd coach en kun je als specialist andere leerkrachten ondersteunen bij complexe vragen over het verbeteren van hun beroepspraktijk.