Uitgeverij Lucht


Uitgeverij Lucht is gespecialiseerd in non-fictie over gezondheid, sport en welbevinden.

We hebben veel toewijding bij het maken van een kwalitatief hoogwaardig product, dat uiteraard verkrijgbaar is in de boekhandel en online. We werken bij voorkeur met auteurs die hun verhaal zelf onder de aandacht van hun lezers kunnen en willen brengen. Auteurs die zichzelf durven in te zetten voor de verkoop van hun boek.

Onze auteurs bieden wij professionele begeleiding bij het schrijven en publiceren van hun boeken. Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken mensen met veel ervaring in het uitgeversvak. Aan het hoofd staan psychiater/publicist Bram Bakker en auteur Koen de Jong.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Uitgeverij Lucht
  • Oude Enghweg 2
  • 1217 JC Hilversum

Het aanbod van deze aanbieder

ADHD: macht en misverstanden

In deze nieuwe volledig geactualiseerde herdruk met twee nieuwe hoofdstukken geeft hoogleraar Orthopedagogiek Laura Batstra een helder overzicht van de huidige stand van zaken betreffende ADHD, macht en misverstanden.

Het mens achter de labels

Hoe voelt een paniekaanval? Is iemand met borderline echt zo snel boos? Kun je meerdere persoonlijkheden hebben? Antwoorden op deze en andere vragen vind je in de interviews en verhalen in dit boek. Want wie alleen maar het psychiatrisch handboek de DSM erop naslaat, weet daarna alles van de symptomen maar nog maar weinig van de mensen erachter.