Lane Stadelmaier


  • oo.nl
  • Utrecht

Het aanbod van deze aanbieder

WERK vandaag aan PLEZIER

Wat laat jouw (onderwijs)vuur branden? Is dat de glimlach van een kind, de waardering van een ouder, het volgen van een cursus waar je weer volop inspiratie bij op hebt gedaan of het project wat je samen met collega’s hebt opgezet en een groot succes was? Als je weet wat waar jij plezier en voldoening […]

Digitale geletterdheid in je schoolteam: aan de slag!

Kinderen die fake news van betrouwbare bronnen kunnen onderscheiden. Kinderen die digitaal kunnen zoeken, maken, programmeren, repareren en analyseren. Kinderen die zelfstandig, creatief en veilig kunnen werken met de enorme rijkdom en uitdagingen die de digitale wereld ze te bieden heeft: dat is waar digitale geletterdheid over gaat. (SLO, 2022)

Hoe pak je scholing aan? Met dit stappenplan helpen we je op weg!

Personeelstekort, coronacrisis, hoge werkdruk: allerlei redenen waardoor je misschien geen ruimte voelt voor scholing. Toch is dit ontzettend belangrijk voor jouw ontwikkeling en de kwaliteit van het onderwijs. In dit stappenplan geven leraren en onderwijsexperts advies hoe jij aansluitende scholing vindt en hoe je dit aanpakt samen met jouw leidinggevende.