Hogeschool KPZ


Hogeschool KPZ is een zelfstandige hogeschool, met ruim 700 bachelor- en 200 associate degree-studenten en met professionaliseringsactiviteiten voor ruim 1250 deelnemers per jaar. Studenten waarderen KPZ al jaren als kleinschalige instelling met uitstekende begeleiding en voorbereiding op het beroep. De bachelor en ad van Hogeschool KPZ scoren al jaren hoog in de Keuzegids HBO.

Hogeschool KPZ is een van oorsprong katholieke instelling met een open identiteit. Dat betekent dat iedereen welkom is. KPZ denkt na over gewenste ontwikkelingen in het primair onderwijs, vernieuwt vanuit traditie, werkt met studenten, docenten en partners samen aan innovatief en toekomstbestendig onderwijs.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Hogeschool KPZ
  • Ten Oeverstraat 68
  • 8012 EW Zwolle

Het aanbod van deze aanbieder

Master Leren en Innoveren

Wil jij als docent het beste uit je leerlingen, het onderwijs en jezelf halen? Wil jij onderwijsvernieuwingen realiseren op jouw school en daarbij de voortrekkersrol nemen? Volg dan de master Leren en Innoveren (MLI). Als je de studie succesvol afrondt, krijg je de titel Master of Education.

Dalton Intern Begeleider

De opleiding Dalton Intern Begeleider leert je verder kijken dan de scores op cognitieve vaardigheidstoetsen. Vanuit de visie kindgericht werken is er oog voor de ontwikkeling van het kind als geheel.

  • € 1220

Daltoncoördinator PO

De eindtermen van de opleiding zijn gericht op kennis en inzichten, toepassen van deze kennis en inzichten, visievorming, waarneming en oordelen, communicatie, teamleren en leervaardigheden, reflectie en persoonlijke ontwikkeling van de daltoncoördinator.

  • € 1100