KPC Groep


KPC Groep is een landelijk opererend bureau voor onderwijsondersteuning. We bieden oplossingen voor de vragen en uitdagingen van vandaag en morgen: pedagogisch, didactisch en organisatiekundig.

De wereld om ons heen is heftig in beweging. De veranderende samenleving en economie vragen om wendbaarheid en flexibiliteit van onderwijsorganisaties op alle niveaus: onderwijsprofessionals, teams, scholen, besturen en samenwerkingsverbanden.

Met verstand van leren en gevoel voor mensen maken we veranderingen en innovaties hanteerbaar. We helpen klanten scherpe keuzes te maken en zo ruimte te creëren voor slimme oplossingen. Opdrachtgevers schakelen ons in voor advies, training, coaching, onderzoek of voor de inzet van (interim-) managers en projectleiders.

Verwacht van ons geen standaardoplossingen. Elke organisatie en context is anders. De rode draden in ons werk zijn maatwerk leveren, draagvlak creëren en realiseren van impact.

KPC Groep is ISO-9001 gecertificeerd.

Stel deze aanbieder een vraag

  • KPC Groep
  • Kooikersweg 2
  • 5223 KA 's-Hertogenbosch

Het aanbod van deze aanbieder

Basisopleiding Zorgcoördinator

Hoe krijgt u als zorgcoördinator écht positie om bruggen te slaan tussen beleid en werkvloer? Hoe geeft u vorm aan de ondersteuning van leerlingen, mentoren en docenten? Ook ontwikkelen scholen zich steeds meer tot ketenpartners. Wat betekent dit voor uw rol?

De docent als data-expert

Doel Het analyseren en interpreteren van leerresultaten op basis van klas-, leerjaar- en cohortanalyse. Deelnemers leren hoe zij data-analyse kunnen inzetten ten behoeve van opbrengstgericht werken. […]