Kenniscentrum Omgaan met Pesten


Wij leiden professionals op die zich willen specialiseren op het gebied van sociale veiligheid en interventies bij pesten. Juist door anderen op te leiden kunnen we nog meer bijdragen aan het voorkomen, tijdig signaleren en aanpakken van pesten en de schadelijke gevolgen terugdringen en beperken.

Wij hebben al een heleboel kinderen en jongeren geholpen beter voor zichzelf en anderen op te leren komen. Wij kunnen en willen dit niet alleen, er zijn veel meer professionals in heel Nederland nodig. Sinds 2005 hebben wij honderden trainers opgeleid en vanaf 2015 zijn daar al ruim 200 anti-pestcoördinatoren bijgekomen. Ook zijn we in 2021 gestart met het scholen van pedagogisch professionals die werkzaam zijn in de kinderopvang.

Onze wens is dat alle kinderen en jongeren in Nederland terecht kunnen bij een trainer omgaan met pesten en dat elke school een goed opgeleide anti-pestcoördinator heeft. Zodat alle kinderen en jongeren veilig op kunnen groeien tot volwassenen die sterk in het leven staan.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Kenniscentrum Omgaan met Pesten
  • Pastoor Kannelaan 43
  • 3648 XX Wilnis

Het aanbod van deze aanbieder

Opleiding Sta Sterk trainer – Trainer Omgaan met Pesten

Deze opleiding is interessant voor mensen uit het onderwijs, de kinderopvang en de jeugdhulpverlening. Ook zelfstandigen met een eigen praktijk die meer willen betekenen voor kinderen en ouders op gebied van weerbaarheid en pesten zijn welkom.

  • 4 nov. 2023

Opleiding Anti-pestcoordinator

We leiden onderwijsprofessionals op tot anti-pestcoördinator – Coördinator Sociale Veiligheid. Je volgt drie opleidingsdagen. Tijdens de eerste twee dagen van de opleiding maak je de vertaalslag […]

  • 10 okt. 2023