In Mundo


In Mundo richt zich op het versterken van leiderschap in het onderwijs. Leiderschap dat bijdraagt aan gezonde en levendige organisaties. Daarmee dragen we bij aan het vormgeven van zinvol en betekenisvol onderwijs. Dat betekent voor ons dat onderwijs gericht is op de ontwikkeling van mensen met het oog op het welzijn van al het leven op aarde. We sluiten daarmee aan bij een beweging die gaande is in de wereld. Een beweging waarin mensen beseffen dat we deel zijn van een groter geheel, zowel in spiritueel, ecologisch als sociaal opzicht en daarnaar handelen. Wij voelen ons geroepen om deze beweging te versterken. Daarom leren wij dagelijks bij over hoe je leiderschap in tijden van verandering kunt belichamen en leven wij dit zoveel mogelijk voor.

Stel deze aanbieder een vraag

  • In Mundo
  • Hillegomstraat
  • 1058 LT Amsterdam

Het aanbod van deze aanbieder

Leiderschapscirkel

“Ik heb behoefte om samen met andere schoolleiders na te denken over onze rol, over hoe we die invullen, over hoe het anders kan. Ik heb behoefte aan critical friends.” Herken jij dit gevoel? Doe dan mee met de leiderschapscirkel

  • € 2250

100 dagen document

Als je begint als schoolleider op een school, komt er veel op je af. Om je hierin te ondersteunen hebben we het zogenaamde ‘100 dagen document: Versterk jouw schoolleiderschap in de eerste 100 dagen op school’ gemaakt. Dit document helpt je om van je frisse blik gebruik te maken door bewuster te kijken tijdens de eerste honderd dagen.

Traumabewustzijn en vitalisering onderwijs

Leerlingen een omgeving bieden waar zij kunnen leren, floreren en volwassen kunnen worden. Ook wanneer zich schokkende gebeurtenissen voordoen. In deze masterclass komen beide facetten van trauma naar voren: trauma vanuit het perspectief van de individuele professional én vanuit het perspectief van de organisatie.