IEKU Advies


Without action, a door is just a wall…
Ontdek hoe jouw uitzonderlijk begaafde kind in zijn kracht komt te staan en wat daarvoor nodig is om hem zelfsturend en weerbaar te laten opgroeien. Ik help je graag door meedenken over opvoeding en onderwijs.

Met publicaties, artikelen, trainingen en coaching help ik uitzonderlijk begaafde kinderen en hun ouders hun autonomie, authenticiteit en vrijheid terug te vinden en houden. Je hoeft je niet aan te passen aan het gemiddelde en je hoeft niet te doen alsof. Je masker van aanpassing kan af!

Stel deze aanbieder een vraag

  • IEKU Advies
  • De Factorij 1B
  • 1689 AK Zwaag

Het aanbod van deze aanbieder

Hoogbegaafde kinderen versnellen niet

Misschien denk je “wat raar, hoogbegaafde kinderen versnellen juist wel”. Nou, eigenlijk niet. Je versnelt het kind niet, het leert alleen sneller ten opzichte van andere kinderen. Daarom heb ik deze publicatie geschreven. Om leerkrachten inzichten te geven die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek en niet op onderbuikgevoel en om hen te helpen bij het onderwijzen van hoogbegaafde leerlingen.

Intens, authentiek en vrij

Intens, authentiek en vrij is het eerste boek dat breed schetst wat hoogbegaafd zijn betekent. Het laat je inzien dat het niet alleen om een simpele onderwijsaanpassing gaat, maar dat opvoeding en begeleiding van hoogbegaafde en uitzonderlijk begaafde kinderen veel dieper gaat en breder is dan dat.

Ik ben gewoon normaal

Ik richt mij tot uitzonderlijk begaafde en hoogbegaafde mensen en praat over wat ervoor nodig is om jezelf te durven zijn in de wereld die wil dat je je aanpast. Ik beantwoord graag je vragen.