Hogeschool Utrecht


Hogeschool Utrecht is een plek waar studenten, docenten en professionals elke dag samen bouwen aan de toekomst. Met hoogwaardig onderwijs en onderzoek werkt de HU aan professionalisering en innovatie van de beroepspraktijk. Dat doen we vanuit het centrum van Nederland, de regio Utrecht, internationaal bekend om zijn sterke economie en vernieuwende bedrijven.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Hogeschool Utrecht
  • Oudenoord 700
  • 3513 EX Utrecht

Het aanbod van deze aanbieder

Begeleiding beroepsregistratie VELON voor schoolopleiderstraject

Ben jij schoolopleider en heb je recent je schoolopleider professionaliseringstraject afgerond? Dan heb je wellicht hulp nodig bij het schrijven van een aanvraag voor registratie in het beroepsregister voor lerarenopleiders (Velon). In twee bijeenkomsten zorgen we ervoor dat je aanvraag aan de eisen voldoet, en dat deze wordt beoordeeld in samenwerking met Velon.

Bouwcoördinator PO/teamleider VO

Sta je in het basisonderwijs voor de klas en ambieer je een functie als (bouw)coördinator? Of werk je in het voortgezet onderwijs en wil je als teamleider aan de slag? Dan is de post-bachelormodule Bouwcoördinator PO/Teamleider VO wat voor jou.

Certificeringstraject MVI

Heb jij ervaring met lesgeven in Media Vormgeving en ICT (MVI)? Ben je minimaal in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid? En wil je nu ontheffing van de benoembaarheidsvereisten aan-vragen bij DUO? Kies dan voor dit certificeringstraject.

  • € 1700