Het ABC


Met ons team zorgen we elke dag weer dat alle talenten optimaal worden benut, zowel voor scholen als voor leerlingen.

Het ABC is er voor alle vragen met betrekking tot onderwijs. Of je nu een ouder bent met een leervraag over je kind, een leerkracht met een uitdagende klas of een schoolleider die zijn schoolteam wil professionaliseren. Samen bekijken we hoe we jouw specifieke vraag kunnen aanpakken. Wij bieden onderzoek, advies, behandeling , coaching en scholing op de meest uiteenlopende onderwijsvraagstukken. Van taal, rekenen, lezen, wetenschap en technologie tot (hoog)begaafdheid en executieve functies. Al bijna 50 jaar. Samen doen we wat nodig is en alles voor het kind

Stel deze aanbieder een vraag

  • Het ABC
  • Staalmanpark 10
  • 1066 BR Amsterdam

Het aanbod van deze aanbieder

Handelingsgerichte diagnostiek & begeleiding

Wil je meer inzicht in belemmeringen en specifieke onderwijsbehoeften van je leerling(en)? Heb je als leraar vragen over het lesgeven en handelen ten aanzien van één leerling, meerdere leerlingen of de groep? Dan kan handelingsgerichte diagnostiek en leerkrachtbegeleiding worden ingezet.

Piramide

Je kunt bij ons de programmatraining volgen, maar een traject op maat of een studiedag behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor wordt in overleg een offerte opgesteld.

Sil op school

Sil op school wordt aangeboden als een traject op maat. Hiervoor wordt in overleg een offerte opgesteld.