PMC Herregistratie Schoolleider


Herregistratie schoolleider is onderdeel van PMC bv. PMC bv is opgericht om unieke opleidingen en trainingen te verzorgen in het onderwijs. PMC Opleidingen en trainingen worden afgestemd op de behoeften van de deelnemers. PMC bv kent daarnaast ook een organisatieadvies tak welke zich bezig houdt met organisatieadvies, teamontwikkeling, coaching, individuele begeleiding leidinggevenden, het begeleiden van scholen fusies en conceptontwikkeling.

PMC Herregistratie schoolleider biedt momenteel 7 geaccrediteerde herregistratiemodules aan voor geregistreerde schoolleiders en bestuurders in het primair onderwijs die zich willen herregistreren. De tijdsbelasting van de modules is twee keer twee en een halve dag, met uitzondering van de module regie en strategie, die bestaat uit zes dagen.

PMC en onderwijs

Onderwijs gaat over de toekomst. De toekomst van ons land, onze samenleving en onze wereld. En bovenal: onze kinderen. Onderwijs is leren, ontwikkelen, vormen, kleur krijgen en groeien. Een rijke, inspirerende omgeving waarin veilig geëxperimenteerd kan worden. Om deze toekomst te borgen zijn gepassioneerde en vaardige schoolleiders onmisbaar. PMC inspireert en versterkt deze schoolleiders en hun bestuurders.

Stel deze aanbieder een vraag

  • PMC Herregistratie Schoolleider
  • Goolkatenweg 115
  • 7521 BE Enschede

Het aanbod van deze aanbieder

Toekomstgericht onderwijs

De module Toekomstgericht onderwijs is erop gericht om jou als schoolleider inzicht te geven en na te laten denken over wat van belang is voor het onderwijs van nu en de toekomst. Met behulp van literatuur en de input van experts over leren, innovatie, ICT, kwaliteit van onderwijs en veranderen ga je bezig met het uitdenken van een innovatief onderwijsconcept.

  • € 2500

Leidinggeven aan verandering

Leer als leider nadenken en keuzes maken over de wijze waarop je leiding wilt geven aan veranderprocessen.

  • € 2750

In relatie staan tot de omgeving

Leer in de module ‘In relatie staan tot de omgeving’ hoe je beter relaties boeit en bindt met relevante belanghebbenden en betrokkenen binnen en buiten de eigen school.

  • 21 sep. 2023
  • € 2750