HDteamwerk

HDteamwerk

Ik geloof in scholen waar medewerkers voortdurend leren. Daar staan betere en gelukkigere leraren voor de klas. Aan dit voortdurend leren, aan beter onderwijs, lever ik graag een bijdrage.

Ik ben Matthijs Boer. In 2001 begonnen als docent. Inmiddels train en coach ik dagelijks docenten, OOP-ers, leidinggevenden, vaksecties en teams in het onderwijs. Bij grotere opdrachten betrek ik ervaren en goed geschoolde collega-trainers uit mijn vaste netwerk. Met onze (team)coaching en trainingen begeleiden we medewerkers en teams uit heel Nederland richting een hoge standaard.

Daarom HDteamwerk!

In het onderwijs leeft vaak ontevredenheid over studiedagen en workshops. Ze worden als ‘niet nuttig’ ervaren en de inspirerende leeropbrengst verdampt al snel in de drukke dagelijkse praktijk. Vaak heeft dit te maken met onvoldoende verbinding met het grotere geheel, het eenmalige karakter van een workshop/studiedag en soms door een trainer die geen verbinding met het publiek weet te maken.

Aan al deze aspecten werkt HDteamwerk door:

  • vooraf ruim aandacht en tijd te besteden aan het verhelderen van doel en opdracht;
  • de schoolleiding te adviseren in de communicatie over de workshop/studiedag;
  • te werken met nuchtere trainers, die verbinding leggen met de dagelijkse onderwijspraktijk;
  • een uniek concept waarmee de opgedane kennis en inspiratie niet verdampen in de dagelijkse praktijk.

Bekijk hieronder het aanbod van workshops en studiedagen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende verkenning van jouw vraag en situatie. Daarna leggen we een passend voorstel aan je voor.

Stel deze aanbieder een vraag

  • HDteamwerk
  • Amersfoort

Het aanbod van deze aanbieder

Studiedag werkdruk

Studiedag met daaraan gekoppeld een organisatiebrede benadering werkdruk

  • € 2800