Femnomenaal

Femnomenaal

Een stap vooruit…

Om te kunnen werken en leuk werk te kunnen vinden óf werk leuk te kunnen vinden, is ontwikkeling nodig. Ontwikkelen doe je zelden alleen. Ik zeg weleens: “Iedereen heeft een iemand nodig”.  Eén iemand die jou kansen biedt, die jouw sterke kanten ziet, die je angsten herkent, je mogelijkheden laat ontdekken en die je een duwtje in de rug geeft, iemand die jou kan leren leren.
Maar soms zie je het niet. Dan helpt een goed gesprek, want waar anderen jou zien zoals je was. Zie ik jou, zoals je zou kunnen zijn.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Femnomenaal
  • Vlinderlaan 151
  • Son en Breugel

Het aanbod van deze aanbieder

Gelukswandeling

De Femnomenale gelukswandeling. Je leert jezelf en elkaar beter kennen, krijgt inzicht in de wetenschap van geluk én wandelen en ontdekt wat jou (werk)gelukkig maakt

Werkgeluk-tool en ontwikkelgesprek

Met oo.nl hebben we de ‘werkgeluk-tool’. Met deze tool krijg je inzicht in jouw werkgeluk op basis van zes belangrijke pijlers: voldoening, ontwikkeling, gezondheid, waardering, erkenning en verbondenheid. Door het beantwoorden van enkele vragen weet je precies waar jouw sterke punten en verbeterpunten liggen op het gebied van werkgeluk.⁠

Met de werkgeluk-tool krijg je niet alleen inzicht in jouw eigen werkgeluk, maar ook handvatten om dit te verbeteren. Het resultaat? Een gelukkiger leven als onderwijsprofessional en een betere kwaliteit van het onderwijs voor jouw leerlingen!

Loopbaancoaching gericht op werkgeluk

In 4 sessies gaan we onderzoeken welke factoren voor jou van belang zijn als het gaat om jouw werkgeluk.
Natuurlijk wil jij eerst even kennis maken! Dat kan via de link hieronder.