EenHelderHoofd.nl


Een Helder Hoofd is onderdeel van het in 1987 opgerichte U.A.S. Engineering en richt zich volledig op Professioneel Timemanagement, zelfmanagement, slimmer werken, breinvriendelijk werken en persoonlijke en teameffectiviteit.

De onderneming is opgericht door Eric van den Heuvel en concentreert zich op het optimaliseren van informatie- -communicatie en werkstromen binnen organisaties en tussen mensen.

Hieruit is in de loop der jaren de specialisatie van “Een Helder Hoofd” ontstaan”.

Wie is Eric?

Eric van den Heuvel (1965) is een, op de hogeschool, technisch- en commercieel geschoolde zelfstandig trainer time-management, coach en spreker die in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer zijn ervaring en kennis op vele gebieden heeft opgedaan zoals bij overheid, zorg, onderwijs en commerciële organisaties.

Eric is een expert en grootmeester in timemanagement en een timemanagement trainer die als missie heeft om jou het best bewaarde geheim van timemanagement te laten ontdekken. Hij heeft het woord cyberslenteren uitgevonden. Dit is het doelloos rondkijken op internet en social media. Dit komt veel voor bij mensen met uitstelgedrag.

Met Eric heeft u een begeesterende trainer en spreker die op een unieke manier in staat is om aandachtig te luisteren naar wat u te zeggen heeft, dit nauwgezet ontleedt en direct tot de hoofdzaak komt.

Stel deze aanbieder een vraag

  • EenHelderHoofd.nl
  • Beeckendael 7
  • 5221 PK Den Bosch

Het aanbod van deze aanbieder