Edux


Werk jij aan kindontwikkeling?

Edux werkt mee.

We leven in een dynamische wereld, elke dag is anders. Om kinderen en jongeren de kans te geven zich te ontwikkelen en hun talenten te benutten, zijn in de hele jeugdketen sterke professionals nodig. Deskundige, vaardige mensen met een feilloos richtingsgevoel.

Edux is er voor professionals in de kinderopvang, het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs. Ben je leerkracht, pedagogisch medewerker, intern begeleider of coördinator, of behoor je tot het bestuur, de directie of het management: elke dag staat Edux je bij.

Met raad

Met advies op maat, training en coaching ondersteunen we experts in jeugdontwikkeling in hun vak. Krachtig, vanuit expertise. Samen zetten we de zaak in beweging, brengen we verandering tot stand en maken we impact.

En daad

We kijken vooruit en handelen nu. Edux innoveert kindontwikkeling vanuit een focus op talent, veranderen en ontwikkelen. Met concrete tools en bewezen methoden zetten we professionals in de jeugdketen in hun kracht. Zodat zij kinderen alle kansen kunnen geven om zich te ontwikkelen.

Aangenaam, wij zijn Edux – jouw partner voor kindontwikkeling. Wat kunnen we voor je doen?

Stel deze aanbieder een vraag

  • Edux
  • Tolweg 11
  • 4851 SJ Ulvenhout

Het aanbod van deze aanbieder

Pedagogiek 0-13 jaar

We gaan met elkaar in gesprek over pedagogische stromingen, pedagogische doelen, competenties, spelontwikkeling, ouderbetrokkenheid en natuurlijk jouw handelen als pedagogisch medewerker.

  • 6 sep. 2023
  • € 795

Digitalig event

Hou jij je bezig met de ontwikkelingen rondom digitale geletterdheid voor jouw school, stichting of kinderopvangorganisatie? Dan is het Digitalig Event wat voor jou!

Kanjertraining licentie B/C (1 dag)

De Kanjertraining bestaat uit een serie lessen met bijbehorende oefeningen om de sfeer in de klas goed te houden (preventief), of te verbeteren (curatief).

  • 4 okt. 2023
  • € 215