Edutrainers


Elke dag beter lesgeven met integratie van technologie

De rol van Edutrainers in de ontwikkeling van leraren

Omdat elk kind goed digitaal onderwijs verdient, heeft Edutrainers een eenvoudig programma ontwikkeld voor leraren! Programma Digitaal didactisch vaardig is afgeleid van de Europese grondslag: Digital Competence Framework for Educators (DigComp Edu).

In deze tijd heb jij als leraar andere vaardigheden nodig om continuïteit van het lesgeven en leren te waarborgen. Dit programma biedt praktische handvatten om jouw digitale didactische vaardigheden te ontwikkelen. We hebben een unieke werkwijze: Alles wat we maken, doen we voor en door het onderwijs. Met behulp van de experts die nog lesgeven, ontwikkelen en verbeteren we continu ons aanbod aan E-learning, leerblokken, workshops em coaching / begeleiding binnen de zes domeinen van het lesgeven. Deze zijn toegespitst op digitale didactiek rondom AVG, Microsoft 365, Google Workspace en Flip je les (apps en tools).

Stel deze aanbieder een vraag

  • Edutrainers
  • Martin Luther Kingstraat 54
  • 2131TM Hoofddorp

Het aanbod van deze aanbieder

AVG: de basis

Het is je vast niet ontgaan dat er sinds 2018 een nieuwe privacywet is: de AVG. Als medewerker op een school heb je hier veel mee te maken, omdat je voortdurend met persoonsgegevens van leerlingen werkt. Maar ken je ook de achtergronden van deze wet? En begrijp je welke rechten en plichten eruit voortkomen? Dat leer je in dit leerblok.

AVG: op school

Op school kom je dagelijks in aanraking met persoonlijke informatie van leerlingen, bijvoorbeeld adresgegevens, e-mailadressen en telefoonnummers. De nieuwe AVG-wetgeving schrijft voor hoe organisaties met persoonsgegevens om moeten gaan. Daar heeft iedereen die op school werkt mee te maken. In dit leerblok leer je wat jouw verantwoordelijkheden zijn.

AVG: zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens

Je werkt als leraar dagelijks met privacygevoelige informatie. Of je er nou over praat, cijferlijsten of foto’s bewaart of deze met anderen deelt … je moet altijd zorgvuldig met deze gegevens omgaan. Hoe doe je dat? Daarover gaat dit leerblok.