Edufit


Edufit is opgericht in 1988 en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig onderwijskundig advies- en trainingsbureau. De naam Edufit staat van origine voor het lesgeven aan groepen mensen met als doel om fit te worden. Nu staat ‘de fit’ voor maatwerk in Educatieve projecten binnen het onderwijs en bedrijfsopleidingen. Edufit adviseert en coacht, ontwikkelt onderwijs en verzorgt de uitvoering van trainingen en workshops.

Missie

De missie van Edufit is het verder verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs door het inspireren, stimuleren en faciliteren van professionals en organisaties op het gebied van onderwijs, trainingen en educatie.

Wij stimuleren persoonlijke én professionele groei, altijd gebaseerd op een stevig fundament van vakmanschap, meesterschap en ICT. Hierbij wordt theorie, wetenschap en onderzoek gekoppeld aan de praktijk waardoor er maximale kwaliteit geleverd wordt.

 

Stel deze aanbieder een vraag

  • Edufit
  • Graaf Florisweg 30
  • 2805 AL Gouda

Het aanbod van deze aanbieder

Leergang Activerend Opleiden

Deze post-hbo opleiding is een praktijkgerichte vakopleiding met als doel het ontwikkelen van de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB). De Leergang Activerend Opleiden koppelt inhoudelijk vakmanschap aan didactisch meesterschap […]