Edufit

Edufit

Edufit is opgericht in 1988 en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig onderwijskundig advies- en trainingsbureau en Uitgeverij van educatieve boeken en leermiddelen.

De naam Edufit staat van origine voor het lesgeven aan groepen mensen met als doel om fit te worden. Nu staat ‘de fit’ voor maatwerk in Educatieve projecten binnen het onderwijs en bedrijfsopleidingen. Edufit adviseert en coacht, ontwikkelt onderwijs en verzorgt de uitvoering van trainingen en workshops.

Missie

De missie van Edufit is het verder verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs door het inspireren, stimuleren en faciliteren van professionals en organisaties op het gebied van onderwijs, trainingen en educatie.

Wij stimuleren persoonlijke én professionele groei, altijd gebaseerd op een stevig fundament van vakmanschap, meesterschap en ICT. Hierbij wordt theorie, wetenschap en onderzoek gekoppeld aan de praktijk waardoor er maximale kwaliteit geleverd wordt.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Edufit
  • Graaf Florisweg 30
  • 2805 AL Gouda

Het aanbod van deze aanbieder

Persoonlijke groei: Incompany workshops en trainingen

De workshops rondom het thema ‘Persoonlijke groei’ zijn bedoeld voor iedereen die meer regie over zijn eigen leven wil krijgen en zijn efficiëntie, effectiviteit of werkplezier wil vergroten. De trainingen zijn een verdieping op de workshops en zijn gekoppeld aan het oefenen van het gewenste gedrag en het bereiken van daadwerkelijke gedragsverandering.

Groeien in een team: incompany workshops en trainingen

Om medewerkers de gelegenheid te geven om van elkaar te leren kunnen intervisie bijeenkomsten worden gehouden. Intervisie is een gestructureerde manier om met collega’s te leren van situaties, vragen en problemen in de dagelijkse werkpraktijk. Door intervisie krijgen medewerkers de kans om met behulp van collega’s te reflecteren op eigen handelen en denken. Edufit kan de introductie en de begeleiding van de intervisie te verzorgen aan de hand van een aantal begeleide intervisiebijeenkomsten van 3 uur waarbij naast de intervisieronde steeds een thema wordt behandeld waardoor de deelnemers zichzelf en elkaar beter leren kennen.

Activerend Opleiden

Deze post-hbo opleiding is een praktijkgerichte vakopleiding met als doel het ontwikkelen van de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB).

  • 27 sep. 2024
  • € 5025.00