De Roo


De Roo heeft mensen en middelen om uw organisatie verder te helpen. Wij investeren in een zoektocht naar vaste of tijdelijke kandidaten die verandering versnellen. Wij bieden unieke oplossingen, zoals onze Mobiliteitspool, en adviseren bij fusies, interne conflicten en strategische vraagstukken. Wij verdiepen ons in de opdrachtgever en zorgen voor de beste match. Hiermee scoren wij een klanttevredenheid van bijna 100%.

Trainingen

Voortdurende veranderingen, ontwikkelingen en innovaties binnen het onderwijs vragen veel van de mensen die daarin werkzaam zijn. Persoonlijke ontwikkeling, kennisvergaring en up to date blijven is daarom van het allergrootste belang. Wij verzorgen trainingen, workshops en webinars voor PO, VO, MBO en HO. Al onze trainingen worden gegeven door gediplomeerde specialisten op hun vakgebied.

Stel deze aanbieder een vraag

  • De Roo
  • Lange Viestraat 371
  • 3511 BK Utrecht

Het aanbod van deze aanbieder

Positioneren als onderwijs­instelling

Is het voor mensen onduidelijk waar je als organisatie voor staat? Zijn er verschillende ideeën over waar je als organisatie naartoe moet? Krijg een heldere positionering met deze training.

Zo verander je gedrag!

Tijdens deze 2- daagse training leer je jezelf en/of je medewerkers te coachen naar duurzame gedragsverandering.

Visie gedreven werken

In deze Powerclass leer je waarom het hebben van een visie belangrijk is, wat een visie inhoudt en hoe je het proces van visieontwikkeling het beste kunt aanpakken. Daarnaast worden je ook tools aangereikt om samen met je medewerkers in minimale tijd een visie met maximale impact te ontwikkelen