Cito


Checklists, actielijnen, een verplichte examencommissie en een aangekondigde wijziging voor het Eindexamenbesluit VO; er is van alles gaande in het voortgezet onderwijs. Het doel is helder: een versterking van de schoolexaminering. De invulling is een tweede: waar moet je beginnen en welke stappen leiden tot een goede toets- en examenorganisatie voor jouw school?

Cito helpt professionals in het voortgezet onderwijs bij het realiseren van een goed en adequaat proces van toetsing en examinering. Al onze experts hebben jarenlange ervaring en weten daardoor snel wat er nodig is om jouw examenorganisatie te professionaliseren. Het blijft niet bij een abstract advies, we vertalen dit ook meteen naar praktische stappen met een meetbaar resultaat.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Cito
  • Amsterdamseweg 13
  • 6814 CM Arnhem

Het aanbod van deze aanbieder

Werken met Leerling in beeld

Met de training Werken met Leerling in beeld leer je in een halve dag om Leerling in beeld op de juiste wijze in te zetten. Van het inplannen van een toets tot (de basis van) het analyseren van resultaten.

  • € 1495

Haal meer uit Leerling in beeld

Jij kent je weg al goed met de basisrapportages en hebt de basiskennis in pacht. Maar haal jij het optimale uit jullie LVS? Met de training Haal meer uit Leerling in beeld leer je in een halve dag álles te halen uit het LVS.

  • € 1495

Optimaal werken met Leerling in beeld

Gaat jouw school werken met Leerling in beeld? Dan is deze training voor het hele team een waardevolle investering voor een vliegende start. In één dag maken we je wegwijs in het nieuwe leerlingvolgsysteem, zodat je er alles uit kunt halen wat erin zit.

  • € 2500