Centrum Pedagogisch Contact

Centrum Pedagogisch Contact

Online trajecten

Een bewuste persoonlijke ontwikkeling in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt? CPC heeft verschillende online trajecten gericht op persoonlijke groei en professionele verbinding.

Trajecten

CPC biedt diverse trajecten aan voor leraren, leiders en bestuurders, gericht op het versterken van de verbinding met jezelf en anderen, zodat jullie samen kunnen groeien!

Publicaties

Het team van CPC heeft zijn kennis gebundeld in verschillende boeken. Toegankelijke en waardevolle naslagwerken voor iedereen die in het onderwijs werkt.

Lezingen / Masterclasses

CPC deelt haar missie ‘Niemand buitensluiten’ graag met het onderwijsveld door het geven van lezingen en interactieve masterclasses, waarin de vragen van jou en je collega’s centraal staan.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Centrum Pedagogisch Contact
  • Kruiskamplaan 85
  • 1911 LN Uitgeest

Het aanbod van deze aanbieder

Leraren sturen op autonomie

Het traject ‘Sturen op autonomie: weten wat je doet om te doen wat je weet’ helpt je om je bewust te zijn van hoe autonoom je zelf bent en hoe je kunt sturen op je eigen autonomie en die van anderen.

Pedagogisch leiderschap

Een schoolleider heeft een andere verantwoordelijkheid dan zijn leraren, maar dezelfde opdracht: ervoor zorgen dat íeder kind zich gezien, gekend, gehoord en begrepen voelt én zich binnen zijn mogelijkheden optimaal ontwikkelt.

Wij, de leraar

Een boek over onderwijs en opvoeding, met het leven als uitgangspunt en de ander als perspectief. Een manifest ter emancipatie van de leraar en de kinderen.