Bohn Stafleu Van Loghum


Wij helpen docenten met educatieve uitgaven en leeroplossingen voor het mbo-, hbo- en wo- gezondheidszorgonderwijs.

Met onze studieboeken en digitale leermiddelen zoals de BSL Academy, e-learnings en Skills Online ondersteunen wij docenten tijdens het lesgeven. Wij geven graag advies over onze leermiddelen en bieden maatwerk per opleiding.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Bohn Stafleu Van Loghum
  • Walmolen 1
  • 3994 DL Houten

Het aanbod van deze aanbieder

Kind en adolescent praktijk

Kind en Adolescent staat open voor wetenschappelijke publicaties, die relevant zijn voor de pedagogische, psychiatrische of psychologische praktijk rondom kinderen en jeugdigen. De redactie wil lezers […]

Begeleiding van kinderen en jongeren met autisme

Het geeft antwoord op grote vragen: probleemgedrag, communicatie, onderwijs, werk. Maar ook meer praktische onderwerpen als slaap en zindelijkheid komen aan bod. Bij een juiste diagnostiek en passende begeleiding kan de ontwikkeling van kinderen en jongeren met ASS goed gestimuleerd worden.

Denken + Doen = Durven werkboek voor kinderen

Speciaal voor ouders van kinderen met een angststoornis is er Denken+DoenDurven, werkboek voor ouders. Voor de psychologen, orthopedagogen, psychiaters en andere hulpverleners die met deze kinderen en hun ouders werken is er Behandeling van angststoornissen bij kinderen en adolescenten.