Breingeheimen


Breingeheimen Digitaal

De methoden Breingeheimen zijn ook digitaal beschikbaar. De meeste al interactief, de rest volgt snel. Voor komend schooljaar is alle materiaal interactief te gebruiken. Leerlingen/studenten werken online, eventueel op afstand, in hun werkboek. U kunt hen opdrachten geven, antwoorden nakijken en nog veel meer.

Breingeheimen in de mentorles

Breingeheimen studievaardigheden en sociale vaardigheden voor het voortgezet onderwijs worden gebruikt tijdens mentorlessen. Vaardigheden als plannen op korte en lange termijn en weten hoe je leert zijn voor leerlingen van groot belang en staan aan de basis van succes op school. Goede sociale vaardigheden bevorderen de sfeer in de klas, maar zijn ook onmisbaar in de loopbaan en privéleven van leerlingen.

Met Breingeheimen vult u de mentorlessen degelijk in.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Breingeheimen
  • Bolderweg 2
  • 1332 AT Almere

Het aanbod van deze aanbieder

Online studiedag Breingeheimen

Wilt u aan de slag met Breingeheimen Studievaardigheden of Sociale vaardigheden? Of vindt u het voor uw eigen professionele ontwikkeling leuk om deel te nemen aan een studiedag? Schrijf je dan in voor een online studiedag!

  • € 24.90

Studiedag op locatie Breingeheimen

Scholen kunnen voor een groep van minimaal zes docenten een studiedag studie- of sociale vaardigheden organiseren op school of op een andere door hen gekozen locatie.

  • € 130