Breincentrum


Begin 2015 heb ik Breincentrum® opgezet: een opleidingscentrum om kennis en kunde over te dragen. Vanaf 2017 heb ik het CNLS overgenomen om de cursussen en opleidingen van het CNLS te verzorgen.

Met mijn praktijk Unique Child (www.unique-child.nl), help ik heel veel kinderen succesvol. Omdat ik graag wil dat er zoveel mogelijk kinderen geholpen worden door naar de basis van het probleem te kijken heb ik Breincentrum® opgezet. Een opleidingscentrum om mijn kennis en die van collega’s uit binnen en buitenland over te kunnen dragen.

Door mijn ervaring als leerkracht en intern begeleider merkte ik dat er veel kinderen zijn die met een etiket rondlopen. Op een gegeven moment waren er in een klas bijvoorbeeld bijna de helft van de kinderen die een dylexie verklaring hadden. Ik vroeg mij heel erg af hoe dat kon? Is het onderwijs dat wij geven niet toereikend genoeg? Of zien we iets anders over het hoofd..?

Na enige studie kwam ik in Amerika terecht waar ze al ver zijn op het gebied van reflexintegratie en visuele training. Zodoende heb ik zelf diverse internationale opleidingen gevolgd.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Breincentrum
  • Zuiderpoort 56
  • 6605 HN Wijchen

Het aanbod van deze aanbieder

E-learning DominantieMatrix

Tijdens de e-learning krijg je exact dezelfde presentatie te zien en hoor je hetzelfde als tijdens de live opleiding. Het grote voordeel van het volgen van de DominantieMatrix e-learning is, dat je alles rustig twee of drie keer kunt bekijken. Met de DominantieMatrix ontdek je op welke manier je voelt, denkt, doet en wat voor persoonlijkheid je bent.

E-learning Leesmatrix

De Leesmatrix is een remediërende leesmethode voor kinderen met lees- en spellingproblemen. In deze cursus wordt via wetenschappelijk onderbouwde technieken het leren lezen benaderd. Tijdens de e-learning krijg je exact dezelfde presentatie te zien en hoor je hetzelfde als tijdens de live opleiding. Het grote voordeel van het volgen van de LeesMatrix e-learning is, dat je alles rustig twee of drie keer kunt bekijken.

E-learning Movement based learning

Movement Based Learning (MBL) is een programma dat je een diepere kijk geeft op enkele basispatronen van de neurologische en motorische ontwikkeling. Tijdens de e-learning krijg je exact dezelfde presentatie te zien en hoor je hetzelfde als tijdens de live opleiding. Het grote voordeel van het volgen van de Movement Based Learning e-learning is, dat je alles rustig twee of drie keer kunt bekijken.