Boom beroepsonderwijs


Stel je voor. Een Nederland zonder juridisch- en administratief medewerkers, verzorgenden of beveiligers. Zonder onderwijsassistenten, koks of detaillisten. Zo’n wereld is toch niet voor te stellen? Zonder deze beroepen en zonder deze mensen zou ons dagelijks leven niet bestaan. Dit zijn de helden die zorgen dat onze economie blijft draaien. Daarom verdient de beroepsgerichte generatie van de toekomst het allerbeste.

Wij zijn Boom beroepsonderwijs. Wij zijn er voor deze doeners en makers. Al meer dan 30 jaar maken wij lesmateriaal voor het praktijkonderwijs, vmbo en mbo, waarmee wij jongeren helpen uit te blinken in dát waar ze goed in zijn. En dat maakt ons trots! Dit doen wij niet alleen, maar in samenwerking met docenten, auteurs, studenten en het werkveld. Wij geloven in samen doen, samen leren, elkaar uitdagen en samen groeien. Want als wij ons werk goed doen, werkt Nederland net dat stukje beter.

Wij zijn Boom beroepsonderwijs
Samen 
maken wij werk van onderwijs

Succesvol onderwijs begint bij de docent. Een vak leren wordt pas leuk wanneer de docent enthousiast en bevlogen is. We hebben dat allemaal ervaren. De meeste mensen krijgen een glimlach op het gezicht als iemand ze vraagt naar hun favoriete leraar van vroeger. Lesmateriaal versterkt de docent bij het lesgeven en om zijn vak goed over te brengen. Dat maakt leren en lesgeven leuker en makkelijker én verhoogt het leerrendement. Zodat niet alleen docenten en ouders, maar ook jongeren trots kunnen zijn op zichzelf en hun talenten.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Boom beroepsonderwijs
  • Stationsweg 66
  • 7941 HG Meppel

Het aanbod van deze aanbieder

Leefstijl – Feedback geven

Tijdens deze studiedag leert u met uw team feedback te geven en te ontvangen. Hoe moeilijk dit ook kan zijn; het uiteindelijke resultaat is een betere samenwerking op de werkvloer en een sterke relatie tussen de docenten.

  • € 2500

Leefstijl – Introductie workshop

In een informatieve workshop krijg je een voorproefje van wat het Leefstijl-programma inhoudt. Door zelf deel te nemen aan een aantal werkvormen, krijg je een beeld van het effect daarvan op kinderen en jongeren en de sfeer in de groep.

  • € 645

Leefstijl – Introductiedagen, hoe geeft u die vorm?

Van een prettig functionerende groep hebben zowel studenten, docenten als ondersteunend personeel een jaar lang profijt. Tijdens deze studiedag maak je kennis met een veelheid aan mogelijke activiteiten om de sfeer op uw school en in je lessen te bevorderen. Het programma wordt in overleg samengesteld.

  • € 2125