BeteoR


BeteoR Met BeteoR worden organisaties toekomstbestendiger. Onze adviseurs gaan verder dan verbetering. In o.a. advies, training, coaching, assessment & development, werving & selectie en interim-management. Met onze kennis en ervaring willen we zorgen voor toegevoegde waarde voor de maatschappij. Door bij te dragen aan de voorbereiding op duurzamere loopbanen, zeker aangezien mensen in de toekomst ouder worden en langer zullen werken. Door mensen te helpen gelukkiger in hun werkleven te worden. Door in het onderwijs rekening te houden met en het voorbereiden op internationale kennisconcurrentie. Door werk beter te combineren met een levenlang leren, in duurzamere organisaties.

Stel deze aanbieder een vraag

  • BeteoR
  • Piuslaan
  • 5614 CM Eindhoven

Het aanbod van deze aanbieder

Netwerk voor schoolleiders in het voortgezet onderwijs

Samen met andere schoolleiders gaan we puzzelen en kauwen op intrigerende vraagstukken. We leren van en met elkaar, laten ons inspireren door frisse ideeën en verkennen nieuwe wegen zonder pasklare antwoorden te hebben.

  • € 650

De marathon: leiderschapsprogramma voor onderwijsprofessionals

Als teamleider de balans zien te vinden tussen richting geven aan je team en de school, vormgeven van onderwijsontwikkeling en het pragmatisch optreden in de dagelijkse hectiek: dat is als het lopen van een marathon. Er is geen eenvoudige pasklare vaardigheidstraining om dit te leren.

  • € 3.450