Avans+


Avans+ biedt ruim 200 postbachelor- en masteropleidingen aan op verschillende locaties in Nederland. Korte, maar ook langere trajecten binnen jouw eigen vakgebied; van Verpleegkunde tot Bedrijfskunde.

Succesvol zijn is uiteindelijk het doel. Je volgt een programma bij Avans+ als je de ambitie hebt om meer te bereiken. Je wilt je ontwikkelen. Groeien in je werk en als persoon. En precies daar ligt ónze ambitie, jou helpen om het beste uit jezelf te halen.

Bereik meer

De doelen van onze klanten zijn voor ons het uitgangspunt om samen meer te bereiken. Maar ‘bereik meer’ zien we ook als een opdracht aan onszelf. Het kan altijd beter. We werken continu aan vernieuwing, verandering en verbetering.

Bereik meer zet daartoe aan. Het geeft aan dat het nooit af of genoeg is. Dat je eisen moet stellen aan jezelf en aan elkaar. Dat we alles uit de kast halen om niet alleen heel goed te zijn maar ook om gezien te worden als het beste opleidingsinstituut voor de ambitieuze professional.

Flexibel en persoonlijk

Onze opleidingen zijn flexibel in te delen zodat jij kunt bepalen wanneer en hoe je een opleiding volgt. Jij hebt zelf de regie over jouw eigen leerroute. Ook het persoonlijke is belangrijk bij Avans+, in vele opzichten. We doen er alles aan om te zorgen dat iedereen bij ons kan groeien en daarmee meer kan bereiken. Dat streven zit niet alleen in ons beleid, het zit vooral in onze aard; we zorgen daar persoonlijk voor.

Bekijk al onze opleidingen op www.avansplus.nl. Wil je graag persoonlijk advies? Vraag dan een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze opleidingsmanagers om jouw leerroute uit te stippelen.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Avans+
  • Claudius Prinsenlaan 140
  • 4818 CP Breda

Het aanbod van deze aanbieder

Taaldidactiek

Je werkt als leerkracht in het speciaal basisonderwijs en hebt affiniteit met taalonderwijs. Je wilt je vakinhoudelijke kennis en didactisch handelen op het gebied van taalonderwijs verstevige…

  • 7 mrt. 2023
  • € 1650.00

Taalcoördinator

Je werkt al enkele jaren als leraar in het speciaal basisonderwijs. Je wilt een bijdrage leveren aan de kwaliteitszorg en schoolbeleid op het gebied van taalonderwijs. Je hebt affiniteit…

Onderwijsorganisatie

Je werkt in het po, vo, mbo of speciaal onderwijs en hebt of ambieert een managementfunctie, zoals teamleider, locatieleider of adjunct-directeur. Je wilt naast je lesgevende enof coördineren…