Amsterdam University Press


Amsterdam University Press (AUP) is een uitgeverij gespecialiseerd in academische boeken in het Engels en tijdschriften en studieboeken in het Nederlands en Engels, voor de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen.

Amsterdam University Press (AUP) is een uitgeverij gespecialiseerd in toonaangevende non-fictie voor algemeen geïnteresseerde lezers, wetenschappers en studenten. AUP kenmerkt zich door een open, creatieve en internationaal georiënteerde houding en door kritische betrokkenheid. Met wat zij uitgeeft beoogt de uitgeverij het maatschappelijk debat te stimuleren. AUP verbindt auteurs met de lezer via een internationaal netwerk van distributeurs en partners en biedt op deze manier wereldwijd een bron van kennis en inspiratie.

Doel is wetenschappelijke inzichten adequaat en snel te verspreiden, zowel voor de academische markt als voor de algemene. Daarbij staan inhoudelijke kwaliteit en klantgerichtheid voorop. Bij AUP werken hooggekwalificeerde en ervaren professionals die auteurs, partners en klanten een toegewijde en individuele service bieden.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Amsterdam University Press
  • Herengracht 221
  • 1016 BG Amsterdam

Het aanbod van deze aanbieder

Pedagogiek

Het tijdschrift Pedagogiek stelt zich ten doel de wetenschappelijke discussie over opvoeding, onderwijs en vorming binnen het Nederlands taalgebied (Nederland en Vlaanderen) te stimuleren en te […]

Een kloof van alle tijden

Van het onderwijs wordt gezegd dat het in toenemende mate bepalend is voor allerlei kansen, gedragingen en oriëntaties. Goede vooruitzichten op de arbeidsmarkt, deelname aan de […]